Kinderfeest zeepkettingen maken

kinderfeest zeepketting maken bij KreaDiva

Kinderfeest workshop zeepketting maken bij KreaDiva

De workshop zeepkettingen maken voor kinderen

Een workshop zeepkettingen maken voor kinderen duurt ongeveer 2,5 uur. Erg leuk voor kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes. Dit is inclusief een korte pauze om even iets te eten/drinken of even te spelen. Elk kind kiest zelf de materialen om een mooie zeepketting van te maken. Er wordt gewerkt met 1 rieten of houten hanger. En verder met stukjes zeep, hout, schelpen, kralen, lint, waxkoord en blingbling spullen. Er zijn materialen in diverse geuren en kleuren.  Zo gaat ieder kind aan het einde van de workshop naar huis met een eigen, unieke zeepketting .

Kinderfeest zeepkettingen maken: gewoon bij u thuis in Venlo en omgeving

KreaDiva komt gewoon bij u thuis om de workshop zeepkettingen maken voor de kinderen te verzorgen. KreaDiva verzorgt de workshop en u kunt de rest van het feestje geheel naar eigen wens indelen. Zo zorgen wij samen maken voor een gezellige of avond!

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Het dagdeel voor een kinderfeest zeepketting maken is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Ook ’s avonds en in het weekend.

Prijs voor een kinderfeest zeepkettingen maken

De prijs voor een kinderfeest of workshop met zeepkettingen maken is € 12,50 per kind. Deze prijs is inclusief alle benodigde workshopmaterialen. Het minimum aantal deelnemers voor een kinderfeest is 6 (of een minimumbedrag van  € 75,00). Binnen een straal van 30 km vanaf Venlo worden geen reiskosten berekend.