Inschrijf workshops

Creatieve inschrijf workshops

U kunt geen 6 personen bij elkaar krijgen? Geen probleem! In dat geval kunt u zich inschrijven voor een creatieve “inschrijf workshop”. U gaat dan samen met maximaal 12 andere deelnemers een volwaardige creatieve workshop volgen in mijn “KreaSchuur” in Tegelen (bij Venlo). Inschrijven en meedoen is heel eenvoudig:  stuur een email naar info@kreadiva.nl of reserveer uw plek via het contactformulier

Creatieve inschrijf workshops data 2020

Voor 2020 staan op dit moment de volgende creatieve inschrijfworkshops gepland. Er worden regelmatig extra inschrijf workshops toegevoegd, dus hou deze pagina goed in de gaten!
De inschrijf workshops zijn inclusief alle benodigdheden en materialen en inclusief koffie, thee en wat lekkers erbij. Zit er geen geschikte datum bij? Ook dan kunt u een mail sturen naar

info@kreadiva.nl  of het contactformulier  

invullen en kunnen we samen kijken om een extra datum toe te voegen…

Op dit moment is het moeilijk om een datum te plannen ivm Corona … 

Ben je met minder dan 6 personen dan kun je gewoon contact met mij opnemen en dan prikken we samen een datum waar we wel/geen andere deelnemers bij gaan zoeken (afhankelijk van het aantal en afhankelijk van jullie wensen)

Leuk om cadeau te krijgen of te geven

Creatieve inschrijf workshops zijn leuk om cadeau te geven of te krijgen. Verras uw (harts)vriendin(nen), zus(sen), moeder of collega met een leuke creatieve activiteit en ga samen naar huis met een prachtige creatie en een mooie herinnering.