Creatieve workshops

Creatieve workshop in de "KreaSchuur"

Creatieve workshop servies beschilderen in de “KreaSchuur”

KreaDiva Venlo: creatieve workshops voor jong en oud in Limburg

Jong en oud kan bij KreaDiva in Venlo terecht voor diverse creatieve workshops zoals workshop servies beschilderen, workshop mozaïeken, workshop sieraden maken, workshop kransen maken, workshop zeepkettingen makenCarnaval workshops, workshop Pasen, workshop Herfst, workshop Kerst en andere seizoensgebonden workshops.

Enige ervaring of creatief talent is beslist niet vereist. KreaDiva verzorgt alle benodigde materialen en doet de volledige creatieve begeleiding. U gaat naar huis met een prachtig resultaat en een tevreden gevoel! Sinds 2008 hebben honderden personen al een creatieve workshop gevolgd via Kreadiva.

Creatieve workshops bij u thuis, op uw bedrijf en op andere locaties in Venlo en omstreken

Voor de workshops kunt u kiezen uit diverse locaties zoals mijn eigen “KreaSchuur” in Tegelen, kinderboerderij “Hagerhof” in Venlo, de “Maashof” in de Boekend te Blerick, “Quatre Bras” in Tegelen of een andere locatie naar keuze in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, ook bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve workshop verzorgen.

U bent met 1, 2, 3, 4 of 5 personen? Geen probleem! Ook dan kunt u zich inschrijven voor een creatieve workshop. Datum en tijdstip zijn in onderling overleg in mijn “KreaSchuur” in Tegelen. Bel mij of stuur gerust een mail voor meer informatie. (Zie ook “inloopworkshops” elders op deze website)

Creatieve workshops in Venlo overdag, ’s avonds en in weekends

Dag(deel) en tijdstip van de workshops zijn in onderling overleg. Bij KreaDiva kunt u overigens elke dag van de week terecht. Ook in de avonduren, weekends en gedurende de (school)vakanties! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijzen voor creatieve workshops door Kreadiva uit Venlo

Afhankelijk van het type workshop en het aantal deelnemers variëren de prijzen voor een creatieve workshop van € 25,00 tot € 40,00 per persoon. Alle materialen en hulpmiddelen voor de creatieve workshop zijn hierbij inbegrepen. De gemiddelde duur van een creatieve workshop varieert van 2 tot 3,5 uur. Een workshop mozaïeken duurt veelal 4 tot 5 uur. Binnen een straal van 30 kilometer rondom Venlo worden voor creatieve workshops op uw (bedrijfs)locatie overigens geen reiskosten in rekening gebracht.

kreaschuur

“KreaSchuur” voor creatieve workshops in Venlo

kreaschuur

Mijn “KreaSchuur” in Tegelen nabij Venlo