Workshop zeepkettingen maken

Momenteel niet te boeken…

Workshop zeepketting maken

Workshop zeepketting maken bij KreaDiva

De workshop zeepkettingen maken

Een workshop zeepkettingen maken duurt ongeveer 2 uur. Tijdens deze workshop maakt u met een rieten of houten hanger, zeepjes, kralen, schelpen, houtjes en lint een prachtige, lekker geurende zeepketting voor in de (slaap)kamer, keuken, badkamer of voor op het toilet.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de workshop zeepkettingen maken is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijs voor de workshop zeepkettingen maken

Afhankelijk van het aantal deelnemers varieert de prijs voor een workshop zeepkettingen maken van € 30,00 tot  € 35,00 per persoon. Informeer hier vrijblijvend naar de prijzen en mogelijkheden.

Verschillende locaties voor workshop zeepkettingen maken in Venlo en Limburg

Zoals mijn eigen “Krea-schuur” in Tegelen, de “Maashof” in de Boekend(Blerick), “Quatre Bras” in Tegelen, of een andere locatie naar keuze in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, ook bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve workshop zeepkettingen maken verzorgen. Binnen een straal van 30 km rondom Venlo worden geen reiskosten in rekening gebracht.