Kinderfeest sieraden maken

Kinderfeest workshop sieraden maken, veterketting + armband

Kinderfeest workshop sieraden maken, veterketting + armband

Sieraden maken voor kinderen

Een workshop sieraden maken duurt ongeveer 2,5 uur. Ieder kind kan het! Erg leuk voor kinderverjaardagen en kinderfeestjes. Dit is inclusief een korte pauze om even iets te eten/drinken of even te spelen. Elk kind mag zijn/haar eigen kralen en veter uitkiezen om zelf een mooie veterketting te maken. Er wordt gewerkt met echte glaskralen en de zogenaamde ketteltechniek (met tangetjes). Na de pauze mogen de kinderen ook nog een armband rijgen (op elastiek). Er zijn kralen en veters in diverse kleuren. Zo gaat ieder kind na afloop van de workshop sieraden maken met een uniek zelfgemaakte veterketting en armband naar huis!

Kinderfeest sieraden maken: gewoon bij u thuis in Venlo en omgeving

KreaDiva komt (binnen een straal van 30 km) gewoon bij u thuis voor de workshop sieraden maken. KreaDiva verzorgt de workshop sieraden maken en u kunt de rest van het feestje geheel naar eigen idee inrichten. Zo maken wij er samen een gezellige middag (of avond) van!

Overdag of ’s avonds

Het dagdeel voor een kinderfeest sieraden maken is in onderling overleg.

Prijs voor een workshop sieraden maken voor kinderen

De prijs voor een workshop sieraden maken voor kinderen is bij deelname van minimaal 6 kinderen € 17,50 per kind. Deze prijs is inclusief alle benodigde knutselmaterialen. Het minimum aantal deelnemers voor een kinderfeest sieraden maken is 6 (of een minimumbedrag van  € 105,00). Binnen een straal van 30 km vanaf Venlo worden geen reiskosten in rekening gebracht.