Thema workshop Kerst

workshop adventkrans maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva (adventkrans)

Thema workshop Kerst

Bij een workshop Kerst kunt u kiezen uit een krans maken, een adventkrans maken of een groendecoratie op een dienblad of frame (indien verkrijgbaar) in kerstsfeer. Een workshop Kerst duurt ongeveer 2 uur.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de thema workshop Kerst is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijs voor de workshop Kerst

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen materialen varieert de prijs voor een thema workshop Kerst van € 35,00 tot € 45,00 per persoon. Voor meer informatie kunt u mij bellen of een email sturen.

Locaties in Venlo en Limburg voor Kerst workshops

Zoals mijn eigen “Krea-schuur” in Tegelen ,de “Maashof” in de Boekend(Blerick), “Quatre Bras” in Tegelen, of een andere locatie in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve workshop voor Kerst verzorgen. Binnen een straal van 30 km rondom Venlo worden geen reiskosten berekend.

Enkele voorbeelden van kerstworkshops :

Workshop Kerst bij KreaDiva

Workshop kerstkrans maken bij KreaDiva

 

kerstdecoratie

Dienblad met kerststukje en 2 glaasjes

 

frame met kerststuk

Smalle ijzeren standaard met kerststuk

 

kerstdecoratie

Brede ijzeren standaard met kerststukje en steekglaasjes

Workshop voorbeelden
Workshop voorbeelden