Thema workshop Kerst

Workshop Kerst bij KreaDiva

Workshop Kerst bij KreaDiva (ijzeren frame)

Thema workshop Kerst

Bij een workshop Kerst kunt u kiezen uit een krans maken, een adventkrans maken of een groendecoratie op een dienblad of ijzeren frame in kerstsfeer. Een workshop Kerst duurt ongeveer 2 uur.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de thema workshop Kerst is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie!

Prijs voor de workshop Kerst

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen materialen varieert de prijs voor een thema workshop Kerst van € 25,00 tot € 35,00 per persoon. Voor meer informatie kunt u mij bellen of een email sturen.

Locaties in Venlo en Limburg voor Kerst workshops

Zoals mijn eigen “Krea-schuur” in Tegelen , kinderboerderij “Hagerhof” in Venlo, de “Maashof” in de Boekend(Blerick), “Den Herberg” in Belfeld, “Quatre Bras” in Tegelen, of een andere locatie in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve workshop voor Kerst verzorgen. Binnen een straal van 30 km rondom Venlo worden geen reiskosten berekend.

Enkele voorbeelden van kerstworkshops :

Workshop kerst bij KreaDiva

Workshop Kerst bij KreaDiva (ijzeren frame “maan”)

Workshop Kerst bij KreaDiva

Workshop kerstkrans maken bij KreaDiva