Workshop kransen maken

De workshop kransen maken

Een workshop kransen maken duurt 2 uur. Tijdens deze workshop maakt u een krans van Ø 40 cm op met groen en andere veelal blijvende materialen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en versieringen om uw krans te voorzien van een persoonlijk tintje. U kunt ook bij mij terecht voor het zelf of laten opmaken van een eucalyptuskrans, kerstkrans, adventkrans, paaskrans, herfstkrans, schelpenkrans of andere kransen. Heeft u speciale wensen? Informeer dan hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de workshop kransen maken is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijs voor de workshop kransen maken

Afhankelijk van het aantal deelnemers en van de gebruikte materialen varieert de prijs voor een workshop kransen maken van € 35,00 tot € 45,00 per persoon. Dit is inclusief alle materialen en benodigdheden.

Workshop kransen maken op diverse locaties in Venlo en Limburg

Zoals mijn eigen “Krea-schuur” in Tegelen,  de “Maashof” in de Boekend (Blerick), “Quatre Bras” in Tegelen, of een andere locatie naar keuze in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, ook bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve workshop kransen maken verzorgen. Binnen een straal van 30 km rondom Venlo worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Enkele voorbeelden van de workshop kransen maken:

Workshop eucalyptuskrans maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva Venlo (eucalyptuskrans)

Workshop schelpenkransen maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva in Venlo(schelpenkrans)

Workshop voorjaarskrans maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva Limburg (voorjaarskrans)

Workshop herftskrans maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva
(herfstkrans)

Workshop Kerst bij KreaDiva

Workshop kerstkrans maken bij KreaDiva

Mooie kerstkrans met vers groen