Thema workshop carnaval

Workshop ballonnenkrans bij KreaDiva

Workshop Carnaval bij KreaDiva

Thema workshop voor carnaval

Een thema workshop carnavalshoeden maken duurt 2 uur. U kiest zelf een basishoed en deze kunt u vervolgens naar eigen inzicht met de aanwezige materialen versieren.

Een workshop ballonnenkrans maken duurt 3 uur voor een krans van Ø 30 cm.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de thema workshop carnaval is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijs voor de thema workshop carnaval

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gebruikte materialen varieert de prijs voor de thema workshop carnaval van € 35,00 tot € 45,00 per persoon. Speciale wensen? Informeer dan hier naar de mogelijkheden.

Diverse locaties voor een thema workshop carnaval in Limburg

Zoals mijn eigen “Krea-Schuur” in Tegelen, de “Maashof” in de Boekend (Blerick),  “Quatre Bras” in Tegelen of een andere locatie naar keuze in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, ook bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve carnaval workshop verzorgen. Binnen een straal van 30 km rondom Venlo worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Enkele voorbeelden van een thema workshop voor carnaval :

Workshop ballonnenkrans bij KreaDiva

Workshop ballonnenkrans bij KreaDiva in Venlo

Workshop carnavalshoed maken bij KreaDiva

Workshop carnavalshoed maken bij KreaDiva in Limburg

bord beschilderen voor prinsenpaar