Thema workshop herfst

herfstkrans vers

Herfstkrans met verse materialen…

De workshop herfst

Bij de thema workshop herfst kunt u kiezen uit een krans maken, een blijvende taart of een stukje groendecoratie op een dienblad of ijzeren frame. Er wordt gewerkt met blijvende materialen zodat u lang plezier heeft van uw creatieve herfststuk. Een thema workshop voor de herfst duurt ongeveer 2 uur.

Overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de thema workshop herfst is in onderling overleg. U kunt bij KreaDiva in principe elke dag van de week terecht. Voor groepen vanaf 6 personen komt KreaDiva ook bij u op locatie! (Voor een workshop op zondag wordt wel een kleine toeslag gerekend…)

Prijs voor de workshop Herfst

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de materialen varieert de prijs voor een herfststuk workshop van € 35,00 tot € 45,00 per persoon. Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Diverse locaties in Venlo en Limburg voor de thema workshop herfst

Zoals mijn eigen “Krea-schuur” in Tegelen, de “Maashof” in de Boekend(Blerick), “Quatre Bras” in Tegelen, of een andere locatie in Venlo of Limburg. Vanaf 6 personen kom ik, indien gewenst, ook bij u thuis of op uw bedrijf een creatieve herfst workshop verzorgen. Binnen een straal van 30 km worden overigens géén reiskosten in rekening gebracht.

Voorbeelden van de thema workshop herfst:

Workshop Herfts bij KreaDiva

Workshop Herfst bij KreaDiva (blijvende taart)

Workshop herftskrans maken

Workshop kransen maken bij KreaDiva
(herfstkrans)

ijzeren frame

ijzeren frame om op te maken

herfststuk op frame

herfststuk op frame