Kinderfeest kapspiegel versieren

kinderfeest

kapspiegel verven en versieren (MOMENTEEL NIET LEVERBAAR)

Workshop kapspiegel versieren voor kinderen (momenteel niet leverbaar!)

Een workshop kapspiegel versieren voor kinderen duurt ongeveer 2,5 uur. Erg leuk voor kinderfeestjes en kinderpartijtjes. Dit is inclusief een korte pauze om even iets te eten/drinken of even te spelen. Elk kind krijgt een eigen houten kapspiegeltje. Eerst worden deze kapspiegeltjes geverfd en wordt de verf droog geföhnd. Er is keuze uit verschillende kleuren verf. Zelf mengen mag natuurlijk ook. Na de korte pauze maakt ieder kind ook nog een armbandje om in het kapspiegeltje te bewaren. Tenslotte worden de kapspiegeltjes mooi versierd met bling/bling en andere leuke stickers/materialen. Zo gaat ieder kind aan het einde van de workshop met een eigen unieke kapspiegel naar huis! Het is ook mogelijk om in plaats van kapspiegeltjes te kiezen voor een set van 2 hartjesdoosjes, sieradendoosjes of vogelhuisjes.

Kinderfeest kapspiegel versieren: gewoon bij u thuis in Venlo of omgeving

KreaDiva komt (binnen een straal van 30 km) gewoon bij u thuis voor een workshop kapspiegels versieren. KreaDiva verzorgt de workshop met kapsiegels en u kunt de rest van het feestje geheel naar eigen idee inrichten. Samen maken we er een gezellige middag of avond van! OP DIT MOMENT ZIJN DE KAPSPIEGELS HELAAS NIET LEVERBAAR …

Overdag of ’s avonds

Het dagdeel voor een kinderfeest kapspiegeltjes versieren is in onderling overleg.

Prijs voor een kinderfeest kapspiegeltje versieren

De prijs voor een workshop kapspiegeltje versieren voor kinderen bedraagt bij deelname van minimaal 6 kinderen € 17,50 per kind. Deze prijs is inclusief alle benodigde knutselmaterialen. Het minimum aantal deelnemers voor een kinderfeest kapspiegeltje versieren is 6 (of een minimumbedrag van  € 105,00). Binnen een straal van 30 km vanaf Venlo worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Enkele andere voorbeelden van workshops verven en versieren voor kinderen:

kapspiegel verven en versieren

kapspiegel verven en versieren MOMENTEEL NIET LEVERBAAR

kinderfeest workshop sieradendoosje bij KreaDiva

kinderfeest workshop sieradendoosje bij KreaDiva

set van 2 hartjesdoosjes verven en versieren

set van 2 hartjesdoosjes verven en versieren

vogelhuisje verven en versieren

vogelhuisje verven en versieren