Originele kinderfeestjes

Kinderfeest workshop servies beschilderen

Kinderfeest workshop servies beschilderen

KreaDiva Venlo: creatieve workshops voor kinderfeestjes

Bij KreaDiva in Venlo kunt u terecht voor diverse creatieve workshops voor kinderen. Leuk voor een kinderfeest of verjaardag. Zoals workshop servies beschilderen, workshop mozaïeken, workshop sieraden maken, workshop sieradendoosjes maken, workshop kapspiegeltje maken, workshop scrapboeken, workshop zeepkettingen maken en andere kinder workshops en kinderfeestjes. Heeft u speciale wensen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Enige ervaring of creatief talent is niet vereist. KreaDiva verzorgt alle benodigde materialen en doet de volledige creatieve begeleiding. De kinderen gaan naar huis met een prachtig resultaat en een tevreden gevoel! Sinds 2008 hebben honderden kinderen al een creatieve workshop en kinderfeest gedaan via Kreadiva.

Creatieve workshops voor kinderen bij u thuis

Voor de kinderfeestjes komt KreaDiva gewoon bij u thuis. U kunt dan zelf voor de versnaperingen zorgen en de kinderen kunnen in hun vertrouwde omgeving een leuke en originele workshop volgen. Ieder kind gaat aan het einde van het kinderfeestje naar huis met een mooie zelfgemaakte creatie!

Creatieve kinderworkshops en kinderfeestjes in Venlo  en omgeving overdag, ’s avonds en in het weekend

Dag(deel) en tijdstip van de kinderfeestjes en workshops voor kinderen zijn in onderling overleg. Bij KreaDiva kunt u overigens elke dag van de week terecht. Ook in de avonduren, weekends en gedurende de (school)vakanties!

Prijzen voor kinderworkshops en kinderfeestjes door Kreadiva uit Venlo

Het minimum aantal deelnemers voor een kinderfeest is 6 (of een minimumbedrag van  € 75,00). De meeste workshops voor kinderen kosten € 12,50 per kind. Alleen de kinder workshop mozaïeken is duurder, deze kost  15,00 per kind (omdat de gebruikte materialen duurder zijn).  Binnen een straal van 30 kilometer rondom Venlo worden géén reiskosten in rekening gebracht.